“Het creëren van mooie meubelen is mijn streven. Mijn doel van steigermeubelen maken is om naar uw wens iets te realiseren zodat u 100% tevreden bent. Samen opzoek naar nieuwe ideeën, ik denk graag mee met u mee!”


 

Maatwerk

3

Mooie meubels gemaakt van gebruikte of nieuwe steigerplanken die uw interieur of tuin een mooi karakter en volle uitstraling geven. De meubels zijn geschikt voor binnen en buiten.
Ook voor een complete inrichting van uw kantoor, winkel, slaapkamer, tuin of tuinhuis kunt u bij ons terecht.

Kwaliteit

2

De steigerhouten meubelen zijn van hoge kwaliteit, dit is zichtbaar in de afwerking. Alles wordt zorgvuldig geschuurd. De steigermeubels op deze website zijn eerdere gemaakte meubels. Wilt u andere afmetingen? Of wilt u het meubel net iets anders? Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. De mogelijkheden zijn onbeperkt en alles kan op maat gemaakt worden.

Steigerhout beits

1

Uw meubelen van steigerhout gaan langer mee als ze bewerkt zijn. Beits maakt uw steigerhout meubel waterafstotend en duurzaam. Beits is toe te passen voor zowel binnen als buiten.
Er zijn verschillende kleuren: white wash, grey wash, black wash, antraciet wash en blanke beits  om de mooi uitstraling van hout te bewaren.

Echt alle kleuren zijn mogelijk met de juiste behandeling is het steigerhout goed te verven . Graag verwezenlijken wij iedere wens